The Cold Calling Blueprint

Dé training voor sales professionals in telefonische acquisitie! The Cold Calling Blueprint geeft jouw structuur, vaardigheden en antwoorden op de meest voorkomende salesvraagstukken.

Vertrouwd door onze klanten
CodeGuild logo
Ankorstore logo
Manta logo
Sense Recruitment logo

Wat onze klanten
zeggen

HyperTalented scoort gemiddeld een 4.8 uit 5.
Google Reviews
Murèl Danique Becker
Murèl Danique Becker
Read More
Ik werd gemotiveerd om het direct in het prakrijk te brengen en kreeg heel veel positieve energie van Karel-Oscar! Ook praktijkvoorbeelden waren erg nuttig, hoe je langs de bezwaren van de klant komt heeft heel veel impact op mij gehad.

Sales Manager - Manta Gifts
Houda Zarrad
Houda Zarrad
Read More
Als sales team is koude acquisitie de sleutel tot het success van het bedrijf. Wij moeten zeer efficient en creativiteit zijn om contact te leggen met potentiële klanten. Dit is waarom wij heel erg blij waren toen Karel-Oscar ons de kans gaf om een training te volgen die gebaseerd was op koude acquisitive. Hij deelde zijn vaardigheden en ervaringen met ons wat voor ons heel nuttig was.

Head of Business France - Social Blue
Sara Bijvoet
Sara Bijvoet
Read More
Na de 3-daagse sessie kon mijn team niet wachten om de telefoon op te pakken en te beginnen met pitchen en gebruik maken van de tools en feedback die Karel-Oscar hen gaf.

Head of Business Development Benelux & Nordics
Melchior Schimmel
Melchior Schimmel
Read More
De training was echt ‘on point’! Er is echt een verschil tussen andere training organisaties, het team kreeg meteen een boost en de tips en tricks waren ‘next level’!

CodeGuild