Ons verhaal

Geschiedenis

Karel-Oscar van Hengel of kortweg “KO” was één van de top performers bij een succesvol recruitment bureau in Amsterdam toen hij het idee kreeg om een grotere uitdaging aan te gaan. Omdat hij meer een avontuurlijke persoonlijkheid is dan een berekende ondernemer, stelde hij zijn doelen op het betreden van de Franse markt, zonder Frans te spreken, zonder klanten, zonder netwerk of budget om vervolgens in Parijs te wonen en te werken voor de meest prestigieuze media- en technologiebedrijven die in Europa actief zijn.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat we weten hoe het is om een bedrijf op te bouwen in Frankrijk en om uit de eerste hand het ondernemingsklimaat te begrijpen.

Dit geeft ons een uniek inzicht in hoe u uw bedrijf kunt laten groeien, het toptalent op de markt kunt aantrekken en uw bedrijfsdoelstellingen kunt bereiken.

Geïnteresseerd hoe we u kunnen helpen met de top account executives, business developers of sales managers Parijs?

Contacteer ons vandaag nog!

HyperTalented Karel-Oscar

Maak kennis met ons team

Onze sterke punten

HyperTalented is alleen gespecialiseerd in het werven van top Sales Talent voor SaaS en Digitale Media bedrijven. We hebben een zelf een passie voor sales, business development.

Onze partners